För dig som vill äta glutenfritt och vegetariskt är den här tortillan ett gott och lättlagat alternativ

Äggtortilla:
1 helt ägg, 2 äggvitor
salt peppar
2 tsk kokosolja att steka i

Gör såhär: vispa ihop till en smet och stek på låg värme i stekpanna tills ytan på äggsmeten har stannat

Grönsaksbiffar:
1 tetrapack kikärtor
2 nävar bladspenat, grönkål eller mangold
1 lök
2 ägg
2 msk phylliumhusk
1 dl havregryn
1 dl riven parmesan
salt och peppar

Gör såhär: Blanda alla ingredienser med en stavmixer och gör till biffar och lägg i en ugnsfast form. Grilla i ugnen på 220 grader i ca 10 – 15 minuter, tills ytan på biffarna har fått en lite gyllenbrun yta.

Lägg biffarna på tortillan på en bädd av sallad och grönsaker. Klicka gärna 1 msk naturell turkisk yougurt och toppa den med lite örtsalt

Smaklig måltid!