untitled

Kroppen strävar hela tiden efter att vara frisk. Hälsa är ett tillstånd av perfekt balans, när allt i kroppen fungerar som det ska och energin cirkulerar fritt. Viss låter det härligt? Jag vågar påstå att vi inte alltid upplever balans och kroppens avgiftningssystem såsom lungor, njurar och lever är idag överstressade. De går på högvarv, vilket ökar bildningen av giftiga omsättningsprodukter och gör att det kan lagras giftiga ämnen i kroppen.

Vi har ett unikt reningssystem men ibland måste vi hjälpa kroppen på vägen med ex en detox. Det räcker inte med ”de fyra vägarna ut”, när vi andas, svettas, kissar och bajsar. En utrensning, d v s en detox behöver inte vara så jobbig som många tror. Det ska vara lätt, skönt och befriande att hjälpa kroppen att rensa ut.

En god hälsa och ett bra näringsupptag startar i tarmen. Genom att storstäda kroppen på insidan och göra en rejäl utrensning hjälper du tarmen att bli av med slaggprodukter och normaliserar tarmfloran.

Gör din kropp en tjänst och gör en utrensning, dvs en detox. Det är en investering som lönar sig.

Jag gör själv en 14 dagars detox och mår väldigt bra! Även om de 3 dagarna består mest av drycker och soppor känner jag mig pigg och glad:)). Att undvika fisk, kött, kaffe och alkohol under två veckor är jag övertygad att alla människor mår bra av.

Är du nyfiken på att göra ett detoxprogram i 14 dagar med hjälp av min cochning, råd, tips och vägledning. Kontakta mig: Jennifer@healthbywiktander.se

tomatsoppa